15 Temmuz darbe girişimi karşısında uçakların, tankların ve tüfeklerin karşısında silahsız olarak kahramanca diren Tüm şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyoruz" ifadelerine yer verdi.

BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir DEMİR

 15 Temmuz 2016 hain darbe girişiminin 4. yıldönümündeyiz.

15 Temmuz'un öneminin her geçen gün daha iyi anlaşıldığını ve Türk milletinin hainler karşısında el ele, omuz omuza mücadele vererek, daha da güçlendiğini ifade eden Başkan DEMİR sözlerini şöyle sürdürdü: " mesajında, Türkiye’nin 15 Temmuz’da en zor demokrasi sınavını başarıyla verdiğini, demokrasinin hiçbir kaba kuvvete teslim olmayacak kadar güçlü olduğunun gösterildiğini belirterek, "Milletimiz darbe girişimine karşı durarak şunu açık şekilde ilan etmiştir; ‘Türkiye Cumhuriyeti Devletini Milletin iradesi dışında hiçbir güç yönetemez’ Demokrasimize, vatanımıza sahip çıkan yüce Milletimiz,

Türkiye içerde ve dışarda kurulan tuzakları bozmaya, 2023 hedeflerine doğru daha güçlü ve daha kararlı adımlarla yürümeye devam edecektir. Bu topraklarda  Birlik ve beraberliğimizi bozmaya kimsenin gücünün yetmeyeceğini ifade etti.  Başkan DEMİR , 15 Temmuz bize Çanakkale ruhunun ihtiyaç duyulan her zaman yeniden canlandığını gösterdi. Hainlere vereceğimiz en güzel cevap çalışarak, üreterek, istihdam sağlayarak Türkiye'yi muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkartmak olacaktır. Teröre inat yatırıma üretime devam edeceğiz. Gündemimiz her zaman ekonomi olmaya devam edecek. Dünya bizi oluşturduğumuz katma değerle, ülke olarak rekorlara imza attığımız ihracatımızla, sanayimizle, teknolojimizle konuşacaktır.Başkan DEMİR bu vesile ile  15 Temmuz darbe girişimi karşısında uçakların, tankların ve tüfeklerin karşısında silahsız olarak kahramanca diren Tüm şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyoruz" ifadelerine yer verdi.