Sayın Üyemiz,

Pandemi ile birlikte şirketlerimizin ürettikleri ürünleri dijital ortama taşıyarak oluşturduğu satış ve pazarlama kanalları önem kazanmıştır. Konuya ilişkin olarak Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Haziran 2020'de gerçekleştirilen e-ticaret eğitim programı farklı sektörlerdeki e-ticaret platformu temsilcilerini bir araya getirmişti. Birliğimiz öncülüğünde bu defa ilki 11 Kasım 2020 tarihinde gerçekleştirilmesi planlanan, "E-Ticarete E-Kılavuz Eğitim Programı" 5 hafta boyunca zengin içerikle sizlerin istifadelerine sunulacaktır.

E-Ticaretin ilk adımından itibaren dijital ortamda pazarlama, lojistik - taşıma, hukuki ve mali yükümlülükler, e-ticaret sitesi kampanyaları vb. konuların ele alınacağı programın en az %70'ine katılım gösterenlere elektronik katılım sertifikaları gönderileceği bildirilmektedir.

Tüm detaylara ekte ve katılım linki http://webinar.tobb.org.tr adresinde bulabilirsiniz.

Kayıt linklerinde istenen bilgilerin doğru girilmesi sertifikaların sizlere doğru bir şekilde ulaştırılması bakımından önem arz etmektedir.

Bilgilerinize sunulur.

image widget