TEMA Vakfı, 1992 yılından bu yana erozyon ve çölleşme tehlikesine karşı toplumsal duyarlılığı ve farkındalığı arttırmak üzere çalışmalarını sürdürmektedir. Kuruluşundan bugüne faaliyetlerini gönüllülerinin desteği ile hayata geçiren TEMA Vakfı, bugün Türkiye’de 880.000’i aşkın gönüllüsünün desteği ile faaliyet göstermektedir. 


Bu kapsamda, TEMA Vakfı'nın değerleri doğrultusunda başta topraklarımız olmak üzere tüm doğal varlıkları koruma mücadelemizde bizlere Sason’da destek verebilecek İlçe Sorumlusu aramaktadır.  Bu amaçla, ekte ilettiğimiz ilanın son başvuru tarihi olan 18 Ekim 2020 tarihine kadar sizin için uygun olan süre boyunca, başvuru oluşturmanız gerekmektedir. 

BAŞVURU İÇİN;

Batman’ın Sason ilçesinde,


- TEMA Vakfı ufuk ve hedeflerini benimsemiş,

- Tercihen 30 yaşından büyük,

- Aktif sorumlu yurttaş olarak, çevre sorunlarının çözümünde rol almak isteyen,

- Gönüllü olarak TEMA Vakfı’nın Sason’daki faaliyetlerini yürütecek ve TEMA Vakfı’nı temsil edebilecek,

- Okuyan, araştıran, çevre sorunlarına karşı duyarlı ve ilgili ilçede yürütülecek olan çevre aktivitelerinde etkin olarak yer alabilecek,

- Çalışmalara zaman ayırabilecek, gönüllülerle birlikte ve “gönüllü olarak” çalışmaktan keyif alan,

- TEMA Vakfı’nın değerleri doğrultusunda başta topraklarımız olmak üzere tüm doğal varlıkları koruma çalışmalarımızda bize gönüllü olarak destek verebilecek Sason İlçe Sorumlusu arıyor.


İlgilenen gönüllü adaylarının fotoğraflı özgeçmişlerini 18 Ekim 2020 tarihine kadar gonullu@tema.org.tr adresine göndermesiniz gerekmektedir.



*Bu ilan, personel alımı ilanı olmayıp, gönüllülük esasına bağlı olarak destek verebilecek ‘gönüllü’ adaylarına yönelik bir ilandır.