Ajansımız ve GAP arasında geliştirilen işbirliği kapsamında şirketlerin, insan kaynaklı olan ya da doğal sebeplerle ortaya çıkan herhangi bir afete karşı hazırlıklı olmalarını desteklemek amacı ile Sağlam KOBİ eğitimleri düzenlenecektir.

Bu kapsamda UPS Vakfı, Dünya Ekonomik Forumu, Amerikan Ticaret Odası, Türkiye Kurumsal Sosyal Sorumluluk Derneği ve UPS Türkiye işbirliği ve yerel paydaşların desteği ile Sağlam KOBİ projesi Türkiye’de hayata geçirilmiş ve ilk pilot yılını tamamlamıştır.

Türkiye’deki KOBİ’lerin afetlere hazırlık süreçlerine ve yaşanabilecek olası afetlerin ardından iş hayatına hızla dönmelerine destek sağlamayı amaçlayan proje kapsamında, bu güne kadar 10.000’den fazla kişiye ulaşılmış, afet konusunda farkındalık oluşturulmuş ve Türkiye'nin 12 ilinde 1050 işletme “İş Sürekliliği ve Afetlere Hazırlık” eğitimlerine katılmıştır. Öncü bir program olarak ülkemizde gerçekleşen projenin sonuçları, projenin temel ortağı olan Dünya Ekonomik Forumu aracılığı ile dünyanın birçok noktasında da uygulamaya geçebilmesi hedeflenmektedir.

DİKA  ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan eğitimler her ilde saat 14.00’da başlayacak olup tarih ve yer bilgileri aşağıdaki gibidir:


TarihYerSalon
26 Eylül PazartesiMardinDİKA Konferans Salonu
27 Eylül SalıBatmanReal Konak Otel Konferans Salonu
28 Eylül ÇarşambaSiirtTSO Konferans Salonu
29 Eylül PerşembeCizreTSO Konferans Salonu